A Review Of حجامت کبد چرب
A Review Of حجامت کبد چرب
Blog Article
کبد چرب در نتیجه مصرف مواد غذایی غنی از چربی و تجمع آن در این عضو به وجود میآورد و میتواند به سلامت افراد آسیب وارد کند.
کافی است یک قاشق غذاخوری سرکه سیب سرخ را به یک لیوان آب گرم اضافه کنید و برای خوش طعم شدن میتوانید در صورت تمایل کمی عسل خام بیفزایید و آن را دو بار در روز قبل از وعدههای غذایی بنوشید و این روش را برای درمان کبد چرب چند ماه دنبال کنید.
بعضی از حرکات ورزشهایی مانند یوگا هم میتوانند به تنظیم چربی و کلسترول کمک کنند. از طرفی، انجام ورزشهای استقامتی، هر چند تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد، اما از میزان چربی کبد کم میکند.
ورزش یکی از کاربردیترین و سادهترین روشهای درمان کبد چرب است. ورزش مستمر بهصورت پیادهروی یا دویدن آهسته بهصورت روزانه، بههمراه رعایت رژیم غذایی میتواند یکی از موثرترین راهکارهای درمانی کبد چرب باشد.
آسیبهای ناشی از سیروز کبدی برگشتناپذیر خواهد بود. روند پیشرفت سیروز تدریجی بوده و پس از سالها باعث توقف کامل عملکرد کبد میشود که به این حالت نارسایی کبد میگویند. در نهایت این افراد نیاز به پیوند کبد پیدا خواهند کرد. در مواردی نادر، سیروز میتواند به سرطان کبد منجر شود.
روغنهای گیاهی با روش پرس سرد به دلیل داشتن اسیدهای چرب ضروری به فرم طبیعی خود برای حفظ کبد سالم ضروری هستند. بنابراین، میتوانید آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانید.
تحقیقاتی در خصوص ژنتیکی بودن بیماری کبد چرب صورت گرفته است؛ اما نتایج قدرتمندی که بتواند این بیماری را مرتبط به ژنها بداند، کشف نشده است.
کبد چرب یکی از عارضههای شایع است که درمان دارویی ندارد، اما با برخی درمانهای خانگی میتوان آن را برطرف کرد.
فرد مبتلا به بیماری کبد چرب باید مصرف الکل را به طور کامل حذف کند.
شکر: به افزایش سطح قند خون کمک میکنند و میتوانند باعث افزایش چربی در کبد شوند. تولیدکنندگان اغلب به آب نبات، بستنی و نوشیدنیهای شیرین مانند نوشابه و آب میوه شکر اضافه میکنند.
برای ارتقا دادن سلامت کبد، از سیر تازه به جای سیر فرآینده شده، چرخ شده و یا پودر سیر استفاده کنید.
مصرف داروهای درمان روماتیسم، کورتونها و داروهای حجیم کنندهی عضلات در بدنسازی، از جمله عواملی هستند که زمینهی ابتلا به کبد چرب را فراهم میکنند.
خفیفترین نوع از گریدهای کبد چرب و از مراحل اولیه آن است. چربی در قسمت خارجی اندام جمع میشود و عملکرد آن را تحت تأثیر قرار نمیدهد.
چاقی میتواند باعث با کبد چرب تجمع سطح کمی از انباشتگی چربی کبدی شود. معمولا ۳۰ تا ۹۰ درصد از افراد بسیار چاق به کبد چرب مبتلا هستند. وقتی وزن افراد از حد نرمال خود فاصلهی زیادی میگیرد و تحرک چندانی از خود نشان نمیدهند، لوزالمعده نمیتواند انسولین کافی برای کنترل میزان قند و چربی (کلسترول) خون را تولید کند.